parallax background
 Wat is het Talentenspel?


Het Talentenspel is een instrument met diepgang. Als jij het gevoel hebt dat het leven je meer te bieden heeft, dan is dit spel waarschijnlijk iets voor jou. Het spel kan je helpen om keuzes te maken als je (opnieuw) je koers wilt bepalen of helderheid nodig hebt om (opnieuw) richting te vinden of voelen in je (studie)loopbaan of leven. Het brengt je meer in contact met jouw unieke talenten zodat je meer vanuit passie en levensvreugde studeert, werkt of leeft.

Want wie verlangt er nou niet naar om iets in de wereld te zetten? Of dat nou het hebben van een gezin is, het leiden van een bedrijf, het helpen van dieren of het scheppen van kunst wat jou ten diepste bevredigt. Ieder mens heeft iets waar het verlangen naar uitgaat. Het is belangrijk uit te vinden wat dat is. Het spel helpt je hierbij zodat jouw creatieve creƫrende energie weer kan stromen.

Hoe werkt het?


Ik begeleid je stap voor stap naar antwoorden op de vraag waarmee je komt. Het spel gaat ervan uit dat ieder mens twaalf talenten heeft die je drijven, waar je goed in bent en die je leuk vindt. De eerste stap is het ontdekken, en daarna het ontmoeten van deze twaalf talenten. Het spel maakt gebruik van een innerlijk koninkrijk en deze twaalf talenten vertegenwoordigen jouw koninkrijk. Je krijgt helderheid over hoe je je talenten kunt inzetten in jouw leven en leert steeds meer om zelf de regie te nemen over je talenten, en dus je leven. Je bepaalt zelf hoe ver en diep je gaat in de begeleiding.

We kunnen vooraf telefonisch afstemmen of dit spel passend is voor jou en jouw vraag.


Waar is het op gebaseerd?


Het Talentenspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans. De basis van het Talentenspel wordt gevormd door archetypen, mythen, de vier elementenleer, de mystiek van de twaalf, de reis van de held en de Kabbala levensboom. Het Talentenspel is verder gebaseerd op het werk van Joseph Campbell, Carl Gustav Jung en Ken Wilber.