parallax background
 

Individuele Begeleiding


Soms heb je het gevoel dat je vastzit in een probleem, situatie of relatie, overzie je het allemaal niet meer, of ben je nieuwsgierig naar wat er meer is. Je bent niet de enige. Het is dan fijn als er iemand is die een stukje met je meereist op jouw pad.

Hoe werk ik?


In mijn begeleiding maak ik gebruik van de levenslessen die ik bij me draag en door de jaren heen heb ontdekt en geleerd bij diverse opleidingen. Ik ben van nature een persoon die niet snel tevreden is waardoor ik altijd ben blijven zoeken en ontdekken wat er nog meer is. Wie ben ik nou eigenlijk? Waarvan gaan mijn ogen nou echt stralen? Hoe kan ik andere mensen raken? Hoe help ik hen bij de zoektocht naar zichzelf of naar meer vervulling in het leven? Ik ben moeder van twee dochters, en uit ervaring kan ik je vertellen dat alles wat er bij het moederschap komt kijken, je goed kan afleiden van jezelf. Je verlangt misschien naar meer rust, of aandacht en tijd voor jezelf. Je bent welkom!

In mijn begeleiding maak ik gebruik van het gesprek, maar schroom zeker niet voor de stilte. We werken met wat zich aandient en wat nodig is. Ik maak daarbij gebruik van (praktische) oefeningen en technieken onder meer geleerd bij effectieve intuïtie (bewustzijn van lichaam, mindfulness, awareness, meditatie, visualisatie). Het bewegingsleren bij Phoenix Opleidingen (denk aan systemisch werk, NLP, Transactionele Analyse). Creatieve loopbaanplanning, career writing, innerlijk kind werk, maar ook meer leven in verbinding met de natuur. Je kunt er ook voor kiezen om het Talentenspel of Jong Talentenspel te spelen. Uitgangspunt is dat jij weer in contact komt met je eigen verlangens en mogelijkheden en dat je weer je eigen kracht ervaart en inzet.

Of je voelt dat je het tijd is om oude ballast uit je verleden los te laten. Ballast die je energie kost en soms letterlijk ziek kan maken. Dit kan te maken hebben met een ander of met jezelf. Een vergevingssessie kan hier helend werken en het mooie is: je hebt de ander daar niet bij nodig. Het kan zelfs zijn dat de ander al overleden is, maar jij nog steeds last hebt van iets dat in het verleden is voorgevallen. Vergeven is een innerlijke schoonmaak. Ik begeleid je er graag bij. Mijn praktijk heet niet voor niets: Zuiver aan zee.

Ik begeleid op een liefdevolle, natuurlijke en intuïtieve manier. Vanuit een rustige en veilige basis ben ik eerlijk en scherp en kijk altijd naar het grotere geheel.

Vrijblijvende kennismaking


In een eerste vrijblijvende ontmoeting onderzoeken we samen waaraan je wilt werken en op welke manier. Ik ben benieuwd naar je vraag, waaraan je wilt werken of waarnaar je verlangt. Na dit gesprek is het duidelijk of wij een match zijn.
Ik vind het belangrijk dat je jezelf goed voelt bij mij, kijk daarom ook eens op Hanneke.

 

Kosten

De eerste ontmoeting is vrijblijvend. Daarna vraag ik 90 euro per uur (btw vrij)