parallax background
 Groepsactiviteiten


In een groep werk je aan jezelf met gelijkgestemden. Een groep heeft het voordeel dat je ook leert aan en van anderen. Dit kan een meerwaarde zijn boven het individueel aan jezelf werken.
Samen met Talentencoach Hans Dekker van Talentwalks organiseer ik de volgende groepsactiviteit(en):

Jouw talenten: een (her)ontdekkingsreis!
18 en 19 november 2023


Zin in nieuwe energie, frisse blik en inspiratie? Verlang je naar innerlijke rust en verbondenheid met jezelf en je omgeving? Doe dan mee met deze tweedaagse retraite: Een weekend waarin je weer Koning(in) wordt in je eigen talentenrijk! Op een speelse manier kom je in contact met wat je energie geeft en hoe je daarmee verbonden raakt en blijft. Twee dagen om je te ontspannen, te verdiepen en (opnieuw) contact te maken met jezelf en je koers. We maken gebruik van lifecoaching, loopbaancoaching, meditatie, energetisch en systemisch werk.
 
 


Inhoud


Dit weekend gaat over het (her)ontdekken van je talenten, maar ook over je eigen leiderschap. Op een speelse manier in contact komen met wat je energie geeft en hoe je daarmee verbonden blijft.

Herken je dit: Mogelijk zit je prima op je plek, heb je leuk werk. Maar …je zit in een modus van alsmaar doorgaan zonder ruimte voor rust of bezinning. Of je zit in een fase waarin je veel hebt bereikt maar het brengt je weinig voldoening. Je vraagt je af hoe je meer betekenis aan je werk kunt geven en (nog meer) een inspiratiebron voor anderen kunt zijn.

Vaak laten we ons leiden door de hectiek van alledag, verplichtingen en bepaalde verwachtingen. We ervaren weinig ruimte om hetgeen waar we echt enthousiast van raken, te doen en uit te dragen. Tijdens deze retraite maken we een reis naar wat echt belangrijk voor je is. Reflectie, bewustwording en verbinding zijn belangrijke bouwstenen tijdens deze dagen.

Met Het Talentenspel verkennen en onderzoeken we jouw talenten. Hoe kun jij vanuit waar je nu staat met meer bezieling in je werk en leven staan? Maar ook meditatie, systemisch werk, (kampvuur)gesprekken en natuurlijk de natuur helpen stil te staan bij waar het voor jou echt om te doen is. Je komt erachter welke twaalf talenten jij in hebt, wat ze voor je doen en wat ze nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren. Wellicht zijn sommige tot nu toe verborgen geweest? Of is er één juist overvraagd? En wat zou er allemaal mogelijk zijn als je talenten met elkaar samenwerken?

Na deze intensieve tweedaagse ga je voldaan en met hernieuwde energie naar huis. Je hebt inzicht in wat je talenten zijn en hoe je die in werk en privé kunt inzetten. Daarnaast koester je waardevolle momenten die je in goed gezelschap hebt verkregen. Kortom, een tweedaagse vol inzicht, goede gesprekken, stilte, plezier, inspiratie, beweging en verbinding.