parallax background
 

Wat is een aurareading?


Een aurareading is niks anders dan het lezen van jouw energie. In en om jouw lichaam is een energieveld zichtbaar waarin vanalles te lezen valt. Wanneer ik me afstem op jouw energieveld, krijg ik beelden, kleuren, maar ook komen er gevoelens of woorden boven die informatie geven over jouw binnenwereld en uitstraling. Met behulp van mijn intuïtie lees ik hoe jouw energie op dit moment is, voor jezelf en in relatie tot je omgeving. In welke ontwikkeling zit je? Welke kwaliteiten heb je? Door een reading vind je makkelijker zelf antwoorden op jouw vragen of krijg je bevestiging in wat je diep van binnen misschien al langer weet.

Hoe werkt het?


Naast het energieveld om je heen, je aura, zijn er ook energiecentra, ofwel chakra's die informatie bevatten. In een aurareading ga ik alle chakra's langs die allemaal ergens voor staan. In de reading leg ik dat per chakra uit. Ik vertaal de betekenis per chakra aan de informatie die ik bij jou lees tot een concreet verhaal.

Waarom zou je een aurareading willen ontvangen?


Een reading kan je helpen om helderheid te krijgen op vragen die je hebt, of over een thema waarmee je al langer worstelt. Het brengt je naar de kern waarmee je bezig bent zodat je zelf nieuwe stappen of keuzes kunt maken. Kortom: het is een cadeau aan jezelf !
 

Kosten & Tijdsinvestering

Een aurareading duurt meestal anderhalf tot twee uur en kost 135 euro (btw vrij)