parallax background


Hanneke van Riet

Vanaf vrij jonge leeftijd heb ik interesse in persoonlijke ontwikkeling van mezelf en anderen. Steeds bewuster worden van hoe dingen bij mezelf, en in contact met anderen werken. Mezelf beetje bij beetje ont-wikkelen naar een vrouw die haar eigen stem, hart en natuurlijke ritme durft te volgen. Ik wil mensen inspireren en hen op een liefdevolle manier begeleiden zodat ze (weer) op hun eigen innerlijke kompas durven te gaan varen.

Bewegen, dansen, natuur, stilte en mezelf op een creatieve wijze uiten zijn elementen die mij als mens voeden. Ik ben moeder van twee dochters: Lucia (10) en Vera (8) jaar. En partner van Peter Benders, oprichter en eigenaar van FIT Body & Mind, waar ik ook werkzaamheden verricht: www.fitbodymind.nl.

Sinds 2003 ben ik verbonden aan de Haagse Hogeschool waar ik inmiddels een jarenlange ervaring heb in het begeleiden van mensen bij hun studiekeuze- en loopbaanvragen. Vraagstukken over loopbanen zijn vaak ook vraagstukken over het leven.

 


Om een goede begeleider te zijn, vind ik het belangrijk dat ik mezelf blijf ontwikkelen en scholen.
Tot nu toe heb ik dit onder meer gedaan door het volgen van de volgende opleidingen en trainingen:

 
  • Vierjarige opleiding Effectieve Intuïtie (intuïtieve methoden, psychotherapeutische kennis, aandacht- oftewel mindfulnesstraining en praktische oefeningen) bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie van Carolina Bont en Annette van de Berg in Haarlem. Ik start in september 2019 met het laatste jaar tot professioneel Aurareader.
  • Training tot Talentencoach bij Willem Glaudemans en Han van Straaten.
  • Driejarige opleiding Professionele communicatie (NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk) bij Phoenix opleidingen in Utrecht
  • Tweejarige opleiding Supervisie en Professionele begeleiding aan de Haagse Hogeschool
  • Vierjarige HBO-Bachelor opleiding Academie Mens & Arbeid bij Fontys hogescholen in Tilburg

Ik ben lid van beroepsverenigingen als BKA (register voor beroepskeuzeadviseurs), NOLOC (beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches) en BvA (Beroepsvereniging van Aurareaders).
 
register-bka
Logo-Noloc-Erkend-Loopbaanprofessional-e1528842342263
BVA-logo-transparante-achtergrond